Äitien tekemää kinkku-salamipaskaa

Tässä näet kaksi pakettia Saarioisten Kinkku-Salamipastaa, höystettynä saunapalvikuorrutuksella. Oikeesti mä en edelleenkään tiedä yhtään hyvää suomalaista valmisruokaa. Tässä kinkku-salamipastassa maistui pastan lisäksi helvetin halvalla tehty ja massatuotettu ruoka. Luvatusta kinkusta ja salamista en mielestäni löytynyt kuin itselaittamani saunapalvikuorrutus. Tosin kinkku ja salami saattaa olla ne kovat miltään maistumattomat ”muruset” mitä ruuan seasta löytyi.

Olen aina ollut sitä mieltä että suomalainen valmisruoka on kallista, kun ajattelee asiaa näin päin että äijän kokoinen Tinke haluaa syödä ainakin kerran päivässä mahansa täyteen. Eli joudun ostamaan kaksi pientä pakettia valmisruokaa joka maksaa lähikaupassa 5,50€ ja kun kävelee korttelin pidemmälle, löytäisi tiensä turkkilaiseen ravintolaan. Josta saisi paikalla tehdyn & hyvän kebab- tai pizzaannoksen 6€:lla.

Tietoa Tinke 11 Articles
Timo "Tinke" Laine. That's me! Olen Amatööri-Koti-Kokkaaja, joka tykkää hyvästä ruuasta. Syön myös sujuvasti muiden tekemää ruokaa ja haluan maksaa siitä. Mutta mikäli ruoka on pahaa, en haluaisi pulittaa siitä...