Auralohta kera parmesaanipastan

Lohi, kala joka taittuu moneksi. Sisältää runsaasti makua ja omega3 rasvahappoja jotka ovat välttämättömiä ihmiskehon rasvanpoltossa. Miksi ei siis söisi välillä terveellisesti kun kerran on kuitenkin hyvää!

Tällä kertaa siis aurajuustolla. Aluksi suolaa kunnolla hienolla merisuolalla. Päälle aurajuustomuruja oman maun mukaan. Uuniin 150 asteeseen painon mukaan. Lopuksi voit ruskistaa pinnan esim. Grillivastuksen alla maun mukaan.

Sitten pastaa, ei makaronia. Keitä suolavedessä ”al dente” eli kypsäksi mutta ei veteläksi. Pastan pitää olla sopivasti ”kovaa”. Lopuksi sulata joukkoon parmesaania.

Mukaan myös vihersalaatti rucolalla ja krutongilla. Älä pilaa tätä liialla salaattikastikkeella. Varsinkin krutongilla pitää olla rapeaa.

Ja sitten vaan nauttimaan!

Pekka
Tietoa Pekka 5 Articles
5-kymppinen rekkamies jolle hyvän ruoan tekeminen ja siitä nauttiminen on paras tapa rentoutua ja irrottautua arjesta.

1 Kommentti

Kommentointi on suljettu.