Haasteellista ruuanlaittoa…

Tyttäreni asuessa luonani, on ruuanlaitto enemmän kuin haasteelllista. Martsalle kun ei maistu mikään erikoinen, maistaa kyllä mutta ei ”pysty” omien sanojensa mukaan syömään. Joten tein sitten ”takuuvarmaa” evästä. Keitetyt perunat ja jauhelihakastketta. Jos jauheliha kastikkeen haluaa kelpaavan, niin sitä pitää jättää kaikki hyvä pois, ei herkkusieniä, ei sipulia tai paprikaa. Joten tämä kastike sisältää vain alusta itse tehdyn ruskean kastikkeen ja  jauhelihaa. Kastikkessaa on oikeasti kaksi pientä sipuliakin, mutta pilkottu niin hienoksi, että ei erotu jauhelihasta ;-). Mausteena pari lihaliemikuutioita, jauhelihamaustetta, paprikajauhetta. Niin ja tietysti makuja pehmentämässä ruokakermaa…

Kevyt salaatin näkyinen näkyy taustalla, eli erikseen tomaattia, avomaankurkkua ja kreikkalaista salaattijuustoa. Martsalle näistä kelpaa vain kurkku, joten en viitsinyt sekoitella.

Tietoa Mika 46 julkaisua
Olen keski-ikään ehtinyt, hyvin basic sarjan kotikokkaaja. Tosin joskus onnistunkin hyvillä ohjeilla. Tykkään maukkaasta, mutta en liian tulisesta ruoasta.