
Täytettyä paprikaa ja makkaraa kiukaalla..
”Slowcooking” – Eikö se ole kaikessa hyvää? Yksi tapa harjoittaa tuota toimintaahan on valmistaa ruokaa kiukaalla, iltapala valmistuu kätevästi samalla kun itse hikoilee päivän työt […]
”Slowcooking” – Eikö se ole kaikessa hyvää? Yksi tapa harjoittaa tuota toimintaahan on valmistaa ruokaa kiukaalla, iltapala valmistuu kätevästi samalla kun itse hikoilee päivän työt […]
Suomen 2cv-Killan Tuusulan, Järvenpään ja Keravan jaos kokoontuu torstaisin Pullokiskalla. Välillä siis minäkin ajelen tuolle vanhan nelostien varrella sijaisevalle grillikioskille. Kioski sijaitsee parikilometriä Haarajoen liittymästä […]
Tässä grillissä lämpiämässä Kivikylän herkkuja. Alhaalta ylöspäin, ensin perinteinen Huiluntuhti, jonka lihapitoisuus mukavat 87%. Allekirjoittanut pitää tälläisistä napsahtavista grillimakkaroista, joita purastessa ei tarvitse varoa rasvan […]
Taas hitonmoinen kiire ja aikaa kunnallisen ruuan laittoon ei ole. Edellispäivän perunat pannulle orvon pilkotun makkaran kanssa ja tietysti sipulia. Salaatin muodostaa sama tuttu menu, […]
Leffaillan eväiksi muodostui suolaliha-patongit ja pannumakkarat. Makkaravalinnaksi mukavan lihaisat ja sopivan ärhäkät Parillat – tulikepit. 73% Lihapitoisuudeltaan mm. chilillä ja mustapippurilla maustetut A-luokan makkarat. Kokeneemmalle […]
Näin maanantai on usein kotityöpäivä kun viikonloppu on mennyt duunissa. Tälläkään kertaa ei jääkaapin sisältö antanut juurikaan mahdollisuuksia. Kaapissa kuitenkin viikonlopulta jäänyttä suitsupekoni Kabanossia, kaveriksi […]
Copyright © 2022 | WordPress teeman tarjoaa MH Themes