Kanaa Rakarilaisittain

Raid Riemukas Riika matkalla pysähdyttiin myöhäiselle lounaalle Rakari Resort hotelliin / majataloon. Paikka oli melko lailla keskellä ei mitään. Paikan valinta oli puhtaasti nälän aiheuttama, sillä suunniteltu ruokapaikka ei onnistunut yksityistilaisuuden vuoksi ja näin päätimme mennä ensimmäiseen auki olevaan paikkaan.

Rakari Resort oli tyylikkään näköinen paikka, hieman syrjässä päätieltä. Arvailuni mukaan paikka lienee myös käytössä hääpaikkana näyttävine sviitteineen ja tilavine ruokasaleineen.

Saavuimme ilman varausta 15 hengen ryhmänä, joten meitä varoiteltiin heti että ruuan valmistuminen saattaa hieman kestää. No hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. Tilasimme koko neljän hengen pöytäseurue kanaa joka oli kieritetty pekoniin ja tarjoiltiin muusin kera. Annos sekä näytti että maistui hyvältä. Näyttävyyttä hieman latisti Ikean sininen lautanen, joita käytän kotona arkiastioina.

Kyytipojaksi valittiin latvialaista Mezpils olutta, joka sekin oli hyvin postiivinen yllätys.

Hintataso oli erittäin kohtuullinen sillä ruoka-annos ja olut maksoi yhteensä 11 euroa.

Rakarin esittelyvideo

Tietoa Mika 46 julkaisua
Olen keski-ikään ehtinyt, hyvin basic sarjan kotikokkaaja. Tosin joskus onnistunkin hyvillä ohjeilla. Tykkään maukkaasta, mutta en liian tulisesta ruoasta.