Oikea hampurilainen!

4.2.2017 Mika 0

Niin, veljeni Pekka päätti näyttää minulle kuinka tehdään oikeita hampurilaisia, siis ihan alusta pitäen. Hommaa aloitettiin ottamalla edellisenä päivänä 3 kg Angus härän jauhelihaa sulamaan […]

Koko possu kerralla

15.7.2016 Pekka 0

Kun suunnittelet koko sian grillausta, valitse sopiva koko tarpeen mukaan. Tämän possun paino oli 70 kg ja siitä söi 50 nälkäisiä miestä ja naisia. Paista […]

Suussasulavaa sormiruokaa

14.7.2016 Pekka 0

Monen ruoan voi pilata kiireellä ja liian kovalla lämpötilalla. Siispä pieni katsaus aiheeseen possunkylkien kanssa. Aloita kylkien valmistelu edellisenä iltana. Mausta kyljet molemminpuolin esim. Pork […]

Näin pilaat makkarat, osa 1.

28.6.2015 Mika 0

Pikavisiitti mökillä heppakisojen jälkeen, joten makkarat tungettiin illan hämärässä vanhaan kaasugrilliin. Täytyy kyllä sanoa, että jos grillataan, pitäisi aina grillata hiilillä. Uskomaton ero on hyvälaatuisen […]

Kivikylän parhaita grillissä

21.6.2014 Mika 0

Tässä grillissä lämpiämässä Kivikylän herkkuja. Alhaalta ylöspäin, ensin perinteinen Huiluntuhti, jonka lihapitoisuus mukavat 87%. Allekirjoittanut pitää tälläisistä napsahtavista grillimakkaroista, joita purastessa ei tarvitse varoa rasvan […]