Kermaperunoita kasvispedillä

Haahuilin tänään kaupassa pohtien mitä syön tänään. Halusin helppoa ruokaa, mutta en noutosafkaa enkä liiaksi einesmoskaa. Pizzaa ei tehnyt yhtään mieli ja mitään isompaa ei jaksanut kokkailla.  Joten ostin Saaroisten kermaperunoita ja kun en keksinyt syönkö lihapullia vai nakkeja joten ostin molempia.
Jostain syystä ruoka on parempaa valmistettu uunissa joten laiton kermaperunat sinne kypsymään ja paistoin pannulla nakit ja lihapullat pannulla. Tein vielä ruskeakastiketta kyytipojaksi.
Niin mainittakoon että ruoka on hyvää kun tekee sen oikeista aineksista,  joten nakki oli kivikylän wanhan ajan mallia ja lihapullat kivikylän palvarin lihapullia.
Beefeateria hömpsyt sitten jälkiruuaksi. Ah, kyl nyt elämä hymyilee taas.

Tietoa Tinke 11 Articles
Timo "Tinke" Laine. That's me! Olen Amatööri-Koti-Kokkaaja, joka tykkää hyvästä ruuasta. Syön myös sujuvasti muiden tekemää ruokaa ja haluan maksaa siitä. Mutta mikäli ruoka on pahaa, en haluaisi pulittaa siitä...

1 Kommentti

  1. Onneksi tuossa ei ole kuin kolmea ”einestä”, jos enemmän haluaisi samalla kerralla, saattaisi mennä haastavaksi. Ehkäpä jotakin teollista salaattia vielä 🙂

    Kivikylän tuotteet on kyllä parasta ”eines” rintamalla.

    Yllättävää kuinka vähän tuossa setissä on lisäaineita, nakeissakin vaan 4 E-koodia 😉

Kommentointi on suljettu.