Leffaillan naposteltavat

Leffaillan eväiksi muodostui suolaliha-patongit ja pannumakkarat. Makkaravalinnaksi mukavan lihaisat ja sopivan ärhäkät Parillat – tulikepit. 73% Lihapitoisuudeltaan mm. chilillä ja mustapippurilla maustetut A-luokan makkarat. Kokeneemmalle chilimiehelle mukavaa naposteltavaa, ensikertalaiselle voi jopa poltella kielenpäätä.

Patonkina perinteinen vehnäpatonki jonka päälle täytteeksi tuplajuustona pohjalle olympia-sulatejuusto ja päälle siivu perus edam-juustoa. Reilusti lihapuolta eli sopivan paksuisia suolalihaleikkeleitä taitetuna kaksinkerroin ja vielä hieman raikkautta tuomaan muutama siivu kurkkua. Pisteeksi i:n päälle ripaus mustaapippuria ja paprikajauhetta niin makunautinto on taattu.

Hyviä elokuvahetkiä maittavien naposteltavien kera 🙂

Tietoa Pete 9 Articles
Hyvän ruoan ystävä, sähköasentaja, isä ja aviomies. :)