Omat kerrosjuustoburgerit

Tein itselleni iltapalaksi kerrosjuustohampparit álà Tinke. Hampurilaiset on ihan einesmoskaa mitä löytyy kauppojen hyllyltä valmiina, mutta kun nämä tekee voileipägrillissä niin alkaa löytymään makua.

Väliin sujautin ketsuppia, punasipulia, salaattia, Chili-Grillimaustetta, hampurilaskastiketta ja pihvien väliin pari cheddar-juustoa. Nam! Nyt jälkikäteen tätä blogiviestiä kirjoittaessa tuntuu siltä että olemme hyviä kavereita.

Tietoa Tinke 11 Articles
Timo "Tinke" Laine. That's me! Olen Amatööri-Koti-Kokkaaja, joka tykkää hyvästä ruuasta. Syön myös sujuvasti muiden tekemää ruokaa ja haluan maksaa siitä. Mutta mikäli ruoka on pahaa, en haluaisi pulittaa siitä...

3 Kommentit

  1. Voiskin taas jokupv tehdä hampurilaisia, oon tavannu ostaa noita valmiita haNpurilais ”jumbo” sämpylöitä ja tehdä pihvit itse.. Herkkua tuloo.. Seuraavaan ajattelin kokeilla tutun vinkkaamaa reseptiä et pilkkois suht pieneksi kebablastuja jauhelihan sekaan kun tekee pihvejä, näinollen ois jauheliha-kebab piffiä sit.. Juustoks ofc joko cheddar tai sit koskenlaskija, salaattiakin saa olla sopivasti kyl, tuo vähä raikkautta purilaiseen eikä pannulla hetken paistettu ananasrinkulakaan pahaa tee..

Kommentointi on suljettu.