
Tein itselleni iltapalaksi kerrosjuustohampparit álà Tinke. Hampurilaiset on ihan einesmoskaa mitä löytyy kauppojen hyllyltä valmiina, mutta kun nämä tekee voileipägrillissä niin alkaa löytymään makua.
Väliin sujautin ketsuppia, punasipulia, salaattia, Chili-Grillimaustetta, hampurilaskastiketta ja pihvien väliin pari cheddar-juustoa. Nam! Nyt jälkikäteen tätä blogiviestiä kirjoittaessa tuntuu siltä että olemme hyviä kavereita.
Hyvältä näyttää, mutta miksi tuo salaatti?
Hetken mielijohteesta laitoin myös salaattia. Et sääkään syö pelkästään lihaa ;D
Voiskin taas jokupv tehdä hampurilaisia, oon tavannu ostaa noita valmiita haNpurilais ”jumbo” sämpylöitä ja tehdä pihvit itse.. Herkkua tuloo.. Seuraavaan ajattelin kokeilla tutun vinkkaamaa reseptiä et pilkkois suht pieneksi kebablastuja jauhelihan sekaan kun tekee pihvejä, näinollen ois jauheliha-kebab piffiä sit.. Juustoks ofc joko cheddar tai sit koskenlaskija, salaattiakin saa olla sopivasti kyl, tuo vähä raikkautta purilaiseen eikä pannulla hetken paistettu ananasrinkulakaan pahaa tee..