Strampenin kalkkunaa salsakastikkeella.

Kävin sitten tänään lounastamassa Strampenissa. Eturuuaksi oli alkusalaatti, joka oli perussettiä. Kurkkua, tomaattia, salaattia, fetaa, ja jotain muuta mitä en tunnistanut. Oli tarjolla myös lihapastelijaa joka vei meikäläisen kielen mennessään. Leipä on luultavasti Strampenissa tänään leivottua, joka päällä jotain hyvää margariinin tapaista.

Pääruuaksi oli sitten tarjolla grillattua kalkkunaa salsakastikkeella, perunoiden kera. Itse en niin erikoisesti salsasta pidä, mutta tämä oli kyllä jotain niin taivaallisen hyvää. Mutta kyllähän pitää 11,50 euron lounashintaan ollakkin hyvät pöperöt.

Yleensä minulla on periaate että en syö mitään mitä en tunnista, mutta Strampenissa on aina ollut sen verran hyvät ruuat että siellä uskaltaa myös kokeilla rajojaan. Tietämättömille tietoksi että ravintola Strampen on Vaasan sisäsatamassa vuonna 1868 perustettu kesäravintola.

image

Tietoa Tinke 11 Articles
Timo "Tinke" Laine. That's me! Olen Amatööri-Koti-Kokkaaja, joka tykkää hyvästä ruuasta. Syön myös sujuvasti muiden tekemää ruokaa ja haluan maksaa siitä. Mutta mikäli ruoka on pahaa, en haluaisi pulittaa siitä...