Suussasulavaa sormiruokaa

Monen ruoan voi pilata kiireellä ja liian kovalla lämpötilalla. Siispä pieni katsaus aiheeseen possunkylkien kanssa.

Aloita kylkien valmistelu edellisenä iltana. Mausta kyljet molemminpuolin esim. Pork Mafian Memphis Mud Rubilla. Hiero mauste lihaan ja kiedo tiukkaan kelmuun. Laita paketti yön yli jääkaappiin.

Vapaaehtoinen iltapuuha: Tee oma kastike. Siihen voit käyttää samaa rubia.

  • Memphis Mud 5%
  • Viinietikkaa
  • Runsaasti ruskeaa ruokosokeria
  • Sipulia
  • Ananasmehua tai Coca Colaa.

Seuraavana päivänä. Grilli mietoon lämpöön, max. 130 astetta. Vältä suoraa lämpöä. Kun kylkien pinta kuivuu, sivele pintaan BBQ kastiketta. Anna olla grillissä vähintään 2 tuntia mielellään pidempään niin että luut lähes irtoaa lihasta. Leikkaa keskeltä luiden väleistä paloiksi ja nauti!

Tietoa Pekka 5 Articles
5-kymppinen rekkamies jolle hyvän ruoan tekeminen ja siitä nauttiminen on paras tapa rentoutua ja irrottautua arjesta.