Valkosipulikanaa Kölnissä

Viimeisenä Kölnin iltana menimme Magnuksen kanssa syömään hotellin läheiseen pihviravintolaan, mutta molemmat valitsi hieman kevyemmän vaihtoehdon, olihan tässä syöty hyvin jo useamman päivän peräkkäin.

Ravintola La Tasca oli siis 50 metrin päässä hotellista kadun toisella puolella. Tilasin valkosipulikanaa, jossa siis todellakin valkosipuli maistui ja tuoksui. Erikoista annoksessa oli bataattilohkoperunat ja erittäin hyvän makuinen, hieman makea dippi. Tuo makeus oli juuri sopiva vastakohta muille mauille.

Tässä ravintelissa on tullut vierailtua joka Kölnin keikalla vähintään kerran, eikä ole koskaan tuottanut pettymystä. Kokeiltu on tämän kanan lisäksi sekä kalaa, pihviä ja snitseliä.

Kannattaa poiketa, jos sattuu liikkumaan tällä kulmalla Kölniä, on tosin hieman kaukana keskustasta, noin 15 minuutti ratikalla 1, suuntaan Westen-Weiden. Samalla matkalla voi toki poiketä Kölnin suurimmalla ostarilla Rewessä, matkaa ravintolasta muutamia satoja metrejä. Ostarilta löytyy hyvä italialainen jätskibaari, jos saatui massuun jäämään tilaa!

 

Tietoa Mika 46 julkaisua
Olen keski-ikään ehtinyt, hyvin basic sarjan kotikokkaaja. Tosin joskus onnistunkin hyvillä ohjeilla. Tykkään maukkaasta, mutta en liian tulisesta ruoasta.